НОВОСТИ

Вработување

ГЕОМАП ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од еден геодет со или без работно искуство. О повеќе...

X-PAD Survey: нов модул за линиски објекти (патишта и железници)

GeoMax во употреба ја пушти новата апликација на X-PAD Reading, новиот модул за AndroidTM. повеќе...

Новиот GeoMax EzDig Touch 2D

Задоволство ни е да Ве информираме за новиот GeoMax EzDig Touch 2D. EzDig моделот ја пока повеќе...
Повеќе...

БАРАЊЕ ЗА ЕЛАБОРАТ

Поради барање на нашите клиенти, отсега online поднесување на барање за елаборат. Повелете пополнете!

НУДИМЕ

Катастарски услуги Речиси 10 години на нашиот пазар примарна дејност во нашето работење е изработка на елаборати, премер и запис на катастерски парцели. Повеќе...
Alt text
Инженерска геодезија Одделот за геодезија ги опфаќа сите фази од подготовка, прибирање на податоци до целосна организација на геодетски и градежни работи. Повеќе...
Alt text

Продажба на инструменти и ZWCad (CAD софтвер)  Како главни застапници на Geomax, нудиме продажба на сите нивни интегрирани инструменти за испитување, мапирање и изградба.Повеќе...

Alt text
Проценка на недвижен имот Од 1-ви Јуни 2013 година, се здобивме со лиценца за проценка на недвижен имот, се со цел да им понудиме комплетна услуга на нашите клиенти.Повеќе...

КЛИЕНТИ

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo