НОВОСТИ

Вработување

ГЕОМАП ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од еден геодет со или без работно искуство. Огласот трае 5 (пет) работни дена од денот на објавувањето. повеќе...

Новиот GeoMax EzDig Touch 2D

Задоволство ни е да Ве информираме за новиот GeoMax EzDig Touch 2D. EzDig моделот ја покачува функционалноста на EzDig Touch 1D System. Со вклучување повеќе...

Новиот GeoMax ZAL200 Automatic нивелир

GeoMax во производство го пушти новиот продукт од серијата на нови професионални автоматски нивелири. Новиот GeoMax ZAL200 е нивелир кој е специјално повеќе...

Новиот GeoMax Zenith35 TAG GNSS receiver

Задоволство ни е да Ве информираме за новиот модел на Zenith35 GNSS series. Заедно со уникатната Tilt&Go функционалност, Zenith35 TAG овозможува пре повеќе...

Новиот GeoMax Zone Laser Rotator

Ви ја претставуваме новата линија на Zone Laser Rotator Series од фамилијата на GeoMax. Изберете си го совршениот ласер за нивелирање, поставување повеќе...

Новата принова на GeoMax таблети

Задоволство ни е да Ве информираме за новиот GeoMax FZ-B2 таблет. FZ-B2 е специјално дизајниран за професионалци на терен. Опремен е со моќен процесо повеќе...

Вработување

ГЕОМАП ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ има потреба од еден геодетски инженер со или без работно искуство, со возачка дозвола Б категорија. Огласот трае 5 повеќе...